Werkwijze

Onze werkzaamheden spelen zich af op het snijpunt van business, organisatie en de effectieve inzet van media. Dit doen we binnen traditionele mediabedrijven en binnen bedrijven die mediamiddelen gebruiken om hun producten en diensten te verkopen.

Menerva Media en Management helpt u graag bij de ontwikkeling en realisatie van uw uitgaven. Een inspirerende, frisse kijk op de dagelijkse gang van zaken kan de kwaliteit van uw producten en uw organisatie aanzienlijk verbeteren. Daarnaast kunnen intensieve coachingstrajecten en trainingen knelpunten in uw organisatie wegnemen.

Directeur en oprichter Hella Liefting van Menerva Media en Management leidt al meer dan 35 jaar met veel succes én zeer concreet professionals  van kleine en grote ondernemingen en organisaties bij de totstandkoming van zeer uiteenlopende projecten.

Menerva werkt met concepting in een integrale aanpak. Concepting is een filosofie die je in staat stelt om echt te vernieuwen tot in de “botten” van de organisatie.  Het gaat met eigentijdse communicatie niet meer om het product of de boodschap, maar om het gevoel dat erachter steekt of dat wordt opgewekt.

Een integrale werkwijze betekent dat wij ook echt mee willen uitvoeren. Daarbij wordt het nederig handwerk niet geschuwd.

Een organisatie kan verschillende wegen inslaan bij het zoeken naar nieuwe mogelijkheden of naar oplossingen voor een probleem. Bij dat proces kan Menerva Media en Management een steunende en inspirerende rol vervullen door eerst een snelle analyse van het probleem te maken, en meerdere oplossingsrichtingen te presenteren.

Het liefst zijn we vervolgens hands-on betrokken bij het doorvoeren van  de gekozen oplossing , of zien we erop toe dat het advies niet in een la verdwijnt, maar daadwerkelijk gedragen wordt in de organisatie.