Winkel-app Yippie al failliet

Inspireert, innoveert

Menerva bedenkt, ontwikkelt en helpt bij:

  • Strategie, positionering, vernieuwing, interim- en projectmanagement;
  • Ondersteunen van organisaties die willen innoveren en groeien;
  • Conceptontwikkeling en realisatie van producten en diensten;
  • Business development, beleidsontwikkeling
  • Mediaproductie

Menerva heeft oog en hart voor de mogelijkheden van organisaties om nieuwe wegen naar de klant te vinden. Vernieuwing, verbetering en groei zijn onze drivers. Het inzetten van media en het versterken van de mensen in de organisatie is onze passie.

Menerva helpt bij het verwezenlijken van gestelde doelen. We onderzoeken welke mensen en middelen het best kunnen worden ingezet en met welke partijen kan worden samengewerkt. Menerva draagt oplossingen aan die voor uw bedrijf of organisatie geschikt zijn, vanuit haar ervaring met managen en media. Bedrijven en organisaties bekijken de mediaontwikkelingen buiten hun eigen omgeving vaak vanaf een afstand, omdat intern de kennis en ervaring ontbreekt om erin mee te kunnen gaan. Menerva is er juist voor die organisaties. We bieden inspiratie, en het inzicht om innovatieve oplossingen te bedenken. En het liefst willen we zelf betrokken zijn bij het uitvoeren van die innovaties, of het nu gaat om het coachen van de leiders in de organisatie of het inspireren en motiveren van de medewerkers.  We kunnen het hele proces van concept tot en met implementatie aanjagen en begeleiden.

 

Winkel-app Yippie, een Nederlandse startup die consumenten hielp om de goedkoopste producten te vinden, heeft faillissement aangevraagd. CEO Maurice Kroon zei tegen Emerce dat dit niet het einde betekent van zijn bedrijf. Deze zomer al moet een nieuwe versie van de app gelanceerd worden.  


"Dit is geen drama. Het is jammer dat het zo loopt, maar ik zie het als een kans om weer te gaan bouwen", aldus Kroon. In 2015 haalde Yippie nog  600.000 euro op bij een aantal durfinvesteerders en ondernemers. Het bedrijf werkt met behulp van een notificatiesysteem dat een melding geeft wanneer ergens een goedkoper product is gevonden. Yippie werkte hiervoor samen met verschillende webshops. Er waren zo’n 2.500 retailers aangesloten bij het platform.

HL | 02/03/2017 13:06