Uber vraagt vergunning auto's

Inspireert, innoveert

Menerva bedenkt, ontwikkelt en helpt bij:

  • Strategie, positionering, vernieuwing, interim- en projectmanagement;
  • Ondersteunen van organisaties die willen innoveren en groeien;
  • Conceptontwikkeling en realisatie van producten en diensten;
  • Business development, beleidsontwikkeling
  • Mediaproductie

Menerva heeft oog en hart voor de mogelijkheden van organisaties om nieuwe wegen naar de klant te vinden. Vernieuwing, verbetering en groei zijn onze drivers. Het inzetten van media en het versterken van de mensen in de organisatie is onze passie.

Menerva helpt bij het verwezenlijken van gestelde doelen. We onderzoeken welke mensen en middelen het best kunnen worden ingezet en met welke partijen kan worden samengewerkt. Menerva draagt oplossingen aan die voor uw bedrijf of organisatie geschikt zijn, vanuit haar ervaring met managen en media. Bedrijven en organisaties bekijken de mediaontwikkelingen buiten hun eigen omgeving vaak vanaf een afstand, omdat intern de kennis en ervaring ontbreekt om erin mee te kunnen gaan. Menerva is er juist voor die organisaties. We bieden inspiratie, en het inzicht om innovatieve oplossingen te bedenken. En het liefst willen we zelf betrokken zijn bij het uitvoeren van die innovaties, of het nu gaat om het coachen van de leiders in de organisatie of het inspireren en motiveren van de medewerkers.  We kunnen het hele proces van concept tot en met implementatie aanjagen en begeleiden.

 

Taxidienst Uber gaat toch een vergunning aanvragen voor het testen van zelfrijdende auto’s. Het bedrijf weigerde dit eerst te doen. Dat vertelt het bedrijf aan Mercury News

Uber begon in december met het testen van zelfrijdende auto’s in Californië, maar had daar geen vergunning voor. De Deparment of Motor Vehicles (DMV) eiste daarom dat het bedrijf de wagens weer van de weg haalde.  De taxidienst verplaatste zijn tests  naar Arizona, maar heeft nu alsnog een vergunning voor Californië aangevraagd. "We nemen de benodigde stappen om onze vergunning te bemachtigen bij de DMV", aldus een woordvoerder van het bedrijf. 

Google-moederbedrijf Alphabet klaagde onlangs Uber aan. Het bedrijf zou technologie hebben gestolen van de zoekgigant, die in de zelfrijdende auto’s wordt gebruikt. Uber ontkent dit.

HL | 03/03/2017 11:22