TMG-topmannen vechten schorsing aan

Inspireert, innoveert

Menerva bedenkt, ontwikkelt en helpt bij:

  • Strategie, positionering, vernieuwing, interim- en projectmanagement;
  • Ondersteunen van organisaties die willen innoveren en groeien;
  • Conceptontwikkeling en realisatie van producten en diensten;
  • Business development, beleidsontwikkeling
  • Mediaproductie

Menerva heeft oog en hart voor de mogelijkheden van organisaties om nieuwe wegen naar de klant te vinden. Vernieuwing, verbetering en groei zijn onze drivers. Het inzetten van media en het versterken van de mensen in de organisatie is onze passie.

Menerva helpt bij het verwezenlijken van gestelde doelen. We onderzoeken welke mensen en middelen het best kunnen worden ingezet en met welke partijen kan worden samengewerkt. Menerva draagt oplossingen aan die voor uw bedrijf of organisatie geschikt zijn, vanuit haar ervaring met managen en media. Bedrijven en organisaties bekijken de mediaontwikkelingen buiten hun eigen omgeving vaak vanaf een afstand, omdat intern de kennis en ervaring ontbreekt om erin mee te kunnen gaan. Menerva is er juist voor die organisaties. We bieden inspiratie, en het inzicht om innovatieve oplossingen te bedenken. En het liefst willen we zelf betrokken zijn bij het uitvoeren van die innovaties, of het nu gaat om het coachen van de leiders in de organisatie of het inspireren en motiveren van de medewerkers.  We kunnen het hele proces van concept tot en met implementatie aanjagen en begeleiden.

 

De door Telegraaf Media Groep geschorste topmannen Geert-Jan van der Snoek en Leo Epskamp gaan hun op non-actiefstelling bij de rechter aanvechten, meldt het Financieele Dagblad op basis van meerdere bronnen. Van der Snoek en Epskamp werden afgelopen weekende geschorst door de Raad van Commissarissen, omdat hun opstelling een soepele overname door Mediahuis en VP Exploitatie in de weg zou staan.

 

Van der Snoek en Epskamp zouden zich ‘onvoldoende constructief en realistisch’ hebben opgesteld in de laatste fase van de onderhandelingen. Ze stellen dat Talpa, dat een hoger bod doet dan de combinatie Mediahuis/VPE maar veel minder aandelen in handen heeft, geen eerlijke kans krijgt. Mediahuis/VPE heeft inmiddels bijna 60 procent van de aandelen in TMG in bezit. Elke tegenzet van Talpa is bij voorbaat kansloos, liet de combinatie gisteren weten. Tegelijk hoopten ze dat Talpa open staat voor een constructieve dialoog over de toekomst.

De onvernamestrijd heeft op de beurs een positief effect op het aandeel TMG, aldus het FD. Het aandeel staat nu op 6,50 euro, het niveau van het hogere bod van Talpa van afgelopen zondag.

HL | 07/03/2017 12:29