tech giganten laten inreisverbod lopen

Inspireert, innoveert

Menerva bedenkt, ontwikkelt en helpt bij:

  • Strategie, positionering, vernieuwing, interim- en projectmanagement;
  • Ondersteunen van organisaties die willen innoveren en groeien;
  • Conceptontwikkeling en realisatie van producten en diensten;
  • Business development, beleidsontwikkeling
  • Mediaproductie

Menerva heeft oog en hart voor de mogelijkheden van organisaties om nieuwe wegen naar de klant te vinden. Vernieuwing, verbetering en groei zijn onze drivers. Het inzetten van media en het versterken van de mensen in de organisatie is onze passie.

Menerva helpt bij het verwezenlijken van gestelde doelen. We onderzoeken welke mensen en middelen het best kunnen worden ingezet en met welke partijen kan worden samengewerkt. Menerva draagt oplossingen aan die voor uw bedrijf of organisatie geschikt zijn, vanuit haar ervaring met managen en media. Bedrijven en organisaties bekijken de mediaontwikkelingen buiten hun eigen omgeving vaak vanaf een afstand, omdat intern de kennis en ervaring ontbreekt om erin mee te kunnen gaan. Menerva is er juist voor die organisaties. We bieden inspiratie, en het inzicht om innovatieve oplossingen te bedenken. En het liefst willen we zelf betrokken zijn bij het uitvoeren van die innovaties, of het nu gaat om het coachen van de leiders in de organisatie of het inspireren en motiveren van de medewerkers.  We kunnen het hele proces van concept tot en met implementatie aanjagen en begeleiden.

 

Een grote groep techbedrijven heeft zich opnieuw aangesloten bij een rechtszaak tegen het inreisverbod van de Amerikaanse president Donald Trump.  Google, Facebook en Apple zijn dit keer opvallende afwezigen.
 

Begin februari sloten 97 bedrijven, voornamelijk uit de techsector, zich aan bij een rechtszaak tegen het eerste inreisverbod van Trump, dat uiteindelijk door een rechter van tafel werd geveegd. Een groep van ruim zestig bedrijven is nu betrokken bij een rechtszaak tegen Trumps tweede poging om een inreisverbod voor elkaar te krijgen. . Onder meer Airbnb, Dropbox en Kickstarter bevinden zich in die groep, maar de giganten Apple, Google, Facebook, Netflix, Microsoft, Intel en Twitter zijn afwezig, meldt Reuters. Zij hebben niet toegelicht waarom ze zich hebben teruggetrokken uit de zaak.

HL | 16/03/2017 10:45