Prive-mail Pence gehackt

Inspireert, innoveert

Menerva bedenkt, ontwikkelt en helpt bij:

  • Strategie, positionering, vernieuwing, interim- en projectmanagement;
  • Ondersteunen van organisaties die willen innoveren en groeien;
  • Conceptontwikkeling en realisatie van producten en diensten;
  • Business development, beleidsontwikkeling
  • Mediaproductie

Menerva heeft oog en hart voor de mogelijkheden van organisaties om nieuwe wegen naar de klant te vinden. Vernieuwing, verbetering en groei zijn onze drivers. Het inzetten van media en het versterken van de mensen in de organisatie is onze passie.

Menerva helpt bij het verwezenlijken van gestelde doelen. We onderzoeken welke mensen en middelen het best kunnen worden ingezet en met welke partijen kan worden samengewerkt. Menerva draagt oplossingen aan die voor uw bedrijf of organisatie geschikt zijn, vanuit haar ervaring met managen en media. Bedrijven en organisaties bekijken de mediaontwikkelingen buiten hun eigen omgeving vaak vanaf een afstand, omdat intern de kennis en ervaring ontbreekt om erin mee te kunnen gaan. Menerva is er juist voor die organisaties. We bieden inspiratie, en het inzicht om innovatieve oplossingen te bedenken. En het liefst willen we zelf betrokken zijn bij het uitvoeren van die innovaties, of het nu gaat om het coachen van de leiders in de organisatie of het inspireren en motiveren van de medewerkers.  We kunnen het hele proces van concept tot en met implementatie aanjagen en begeleiden.

 

De Amerikaanse vicepresident Mike Pence gebruikte zijn persoonlijke e-mailadres als gouverneur van de staat Indiana om belangrijke veiligheidskwesties te bespreken. Zijn account werd vorige zomer gehackt, meldt The Indianapolis Star. Volgens e-mails die in bezit zijn van de krant communiceerde Pence via zijn persoonlijke AOL-adres met hoge functionarissen en adviseurs. De onderwerpen liepen uiteen van de veiligheid van zijn gouverneurswoning tot hoe de staat moest omgaan met internationale veiligheidskwesties.

De hacker van het e-mailaccount van Pence stuurde een e-mail naar al zijn contacten met het bericht dat hij en zijn vrouw op de Filipijnen vastzaten en geld nodig hadden. Het was vermoedelijk geen gerichte hack op Pence, maar een willekeurige aanval. Pence leverde vorig jaar nog veel kritiek op de Democratische presidentskandidaat Hillary Clinton, die onder vuur kwam te liggen doordat ze als minister van Buitenlandse Zaken een privéserver gebruikte om haar e-mail te behandelen.

HL | 03/03/2017 11:26