Online supermarkt breidt bezorggebied uit

Inspireert, innoveert

Menerva bedenkt, ontwikkelt en helpt bij:

  • Strategie, positionering, vernieuwing, interim- en projectmanagement;
  • Ondersteunen van organisaties die willen innoveren en groeien;
  • Conceptontwikkeling en realisatie van producten en diensten;
  • Business development, beleidsontwikkeling
  • Mediaproductie

Menerva heeft oog en hart voor de mogelijkheden van organisaties om nieuwe wegen naar de klant te vinden. Vernieuwing, verbetering en groei zijn onze drivers. Het inzetten van media en het versterken van de mensen in de organisatie is onze passie.

Menerva helpt bij het verwezenlijken van gestelde doelen. We onderzoeken welke mensen en middelen het best kunnen worden ingezet en met welke partijen kan worden samengewerkt. Menerva draagt oplossingen aan die voor uw bedrijf of organisatie geschikt zijn, vanuit haar ervaring met managen en media. Bedrijven en organisaties bekijken de mediaontwikkelingen buiten hun eigen omgeving vaak vanaf een afstand, omdat intern de kennis en ervaring ontbreekt om erin mee te kunnen gaan. Menerva is er juist voor die organisaties. We bieden inspiratie, en het inzicht om innovatieve oplossingen te bedenken. En het liefst willen we zelf betrokken zijn bij het uitvoeren van die innovaties, of het nu gaat om het coachen van de leiders in de organisatie of het inspireren en motiveren van de medewerkers.  We kunnen het hele proces van concept tot en met implementatie aanjagen en begeleiden.

 

Online supermarkt Picnic breidt zijn bezorgdienst uit richting het westen van Nederland. Dat laat de startup donderdag weten. De dienst is per 2 april ook beschikbaar in Delft, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Nootdorp, Delfgauw en Den Hoorn. 

Picnic is van plan dit jaar in totaal tien tot vijftien nieuwe steden aan de dienst toe te voegen. Middelgrote steden zoals Apeldoorn, Gouda, Lelystad en Zoetermeer staan ook in de planning. 

Het bedrijf bezorgt zonder extra kosten bestelde boodschappen aan huis. De boodschappen worden met  elektrische bestelwagens afgeleverd. Volgens de startup wordt op deze manier de CO2-uitstoot beperkt, omdat hun klanten niet meer met de auto naar de supermarkt rijden. Bovendien worden alleen levensmiddelen ingekocht die al zijn besteld. Hierdoor is er geen voedselverspilling.

Picnic bezorgt op dit moment met negentig wagens boodschappen in Amersfoort, Leusden, Soest, Utrecht, Maarssen en Almere. Het bedrijf heeft 25.000 klanten.

HL | 02/03/2017 13:12