Hunger Games scoort bij MTV Awards

De avonturenfilm The Hunger Games heeft vannacht de meeste MTV Movie Awards gewonnen. De populaire film won onder meer beeldjes voor beste gevecht, beste make-up en hoofdrolspelers Jennifer Lawrence en Josh Hutcherson werden geëerd voor hun acteerprestaties. De prijzen werden uitgereikt in de Amerikaanse stad Los Angeles.


"Sinds ik vier jaar oud ben, wil ik al zo'n gouden popcorn vasthouden", reageerde Hutcherson. The Hunger Games verzilverde vier van de acht nominaties. Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 won prijzen voor beste cast en beste held.
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 won beste film van het jaar. Hoofdrolspelers Kristen Stewart en Robert Pattinson kregen voor het vierde jaar op rij een prijs voor hun kusprestaties in de vampierfilm. "God, Rob is er niet jongens. Ik weet dat jullie dat echt graag gewild hadden", reageerde Stewart die probeerde zichzelf te tongen.
De komedie Bridesmaids won ook nog twee prijzen, die van meest brute scène voor het tafereel waarin de vrouwen oprispingen krijgen na een voedselvergiftiging en Melissa McCarthy won met haar komische rol als schoonzus van de bruid.

Hella | 04/06/2012 10:10